maanantai 13. tammikuuta 2020

Ruoan dyykkauksesta


Dyykkaus on aina välillä otsikoissa.

Dyykkaus vähentää hävikkiä tai siis dyykkaushan on hävikin käyttöönottoa.

Luin juuri mielenkiintoisen artikkelin miehestä, jonka ruokakustannukset olivat 0 euroa, koskapa hän dyykkaa ruokansa. Ks. Dyykkarin ruokalasku..

Dyykkaus tuntuu vähän hankalalta ja vaaralliselta. Monet roskikset ovat lukossa ja sitten niin, löytääkö sitä puhdasta ruokaa. Miksi ei, kuten yo. artikkelistakin voidaan lukea.


Mutta miten paljon meneekään hävikkiin.. paljon, tässäkin sen näkee.


Hävikin välttäminen, hävikin hyväksikäyttö on hyviä asioita.

Kodeissa voidaan välttää hävikkiä kun ei osteta liikaa,  kun uskalletaan syödä jo vanhentuneenkin päivämäärän tuotteita, kun valmistetaan ruokaa luovasti rippeet hyödyntäen, järkeä käyttäen.

Ilmasto on ystävämme, ollaan mekin sen. Vältetään hävikkiä ja käytetään hävikki.

Tammikuinen maisema Espoosta
Lue myös blogipostaukset ruokahävikistä, 0sa 1. ja osa 2.sekä osa 3.


Teemu A kirjoittaa blogissaan dyykkauksestaan


BLOGEJA DYYKKAUKSESTA YMS:

Onnen tongintaa
Kokonainen elämä edessä
Kotipellolla



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Sentin venyttäminen taitolajina

Kun miettii, että pitäisi alkaa säästäväisemmäksi, kuluttaa vähemmän ja saada rahat riittämään paremmin, saattaa tulla ensimmäiseksi mielee...

Suosittuja postauksia