tiistai 21. tammikuuta 2020

Hävikkiverkkokaupoista aleruokaa


Hävikkiin muuten joutuvaa ruokatavaraa myyvät esimerkiksi ruoan verkkokaupat Fiksuruoka.fi ja Matsmart.fi

Tein sitten lopulta minäkin ensimmäisen ostokseni Fiksuruoasta, kun toimituskulut olivat 0 euroa, pienelläkin tilauksella, min. 20 euroa. Tilasin mm. keksejä, näkkäriä, maissikakkuja, sipsejä, suklaata, kahvia ym. vähän ekstraa, mutta käyttökelpoista:)Parhaillaan odottelen pakettia lähimpään noutopisteeseen. Ostokseni maksoivat 20,54 euroa. Tuotteita oli yhteensä 21 kpl.

Fiksuruoka.net ssä on menossa kampanja, jolla saa 5 euron alennuksen 1. tilauksesta sekä ilmaisen kuljetuksen Schenkerin toimipisteisiin, esim. R-kioskeille - ystäväkoodin kautta, ks. alla.

Poikkeuksellisesti jaan tämän tässä. Kyllä vaan, saan sitten bonusta itse, jos käytät koodia – kuten saat Sinäkin kun/jos jaat koodia ja sitä käytetään.

Tämän ihmeempää kuvaa minulla ei vielä ole Fiksuruoasta. Jotkut kehuvat paljonkin. Jotkut taas vaikeasti löytävät sieltä ostettavaa itselleen.
Isompi perhe tai ystäväporukka hyötyy varmaan eniten Fiksuruoan alennuksista, paljon kun on suurpakkauksia – joita sitten jakaa ja käyttää suht ajoissa pois. Kysehän on hävikistä, eli päivämääriä ei tuotteissa ole aina kovin pitkälle.

Kohtalaisen samanlainen on Matsmart.fi. 

Hävikkiruokakauppa Redissä Kalasatamassa myy mm. vihanneksia ja kuivatuotteita.

Hävikkiravintola Loopista Lapinlahden Lähteellä saa hyvää lounasta, normaalilounashintaan toki- keittolounas edullisempi vaihtoehto sisältäen sekin jälkkärin ja kahvin.


Sitten vain kokeilemaan Fiksuruokaa: tästäJK. Tilaukseni saapui läheiseen R-kioskiin kahdessa päivässä. Tilaus oli kuten pitikin. Täytyy sanoa, että nyt riittää keksejä, näkkärii yms. koko kevääksi:)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Miten vaikuttaa omaan mieleensä

  Kun tulee satutetuksi. Sitä kiertää ja on kipeää. 😖😈 Ensiapua tarvitaan: Hengittele. Koita päästä pois mykkyräisestä asennosta, jos huom...

Suosittuja postauksia