sunnuntai 7. maaliskuuta 2021

Kirppistelyä ja konmaritusta

 

Kestävä kulutus, kierrätys säästää kukkaroa. Tässäpä oiva haastattelu nuoresta naisesta, joka on taitava kirppistelijä:

 Kirppishaukan haastatteluun

 Kukapa meistä ei olisi joskus löytänyt jotakin tosi kivaa kirppiksiltä. Minulla on takki joka on nyt jokseenkin hapertunut kovassa käytössä, vetskatkin kaikki lopulta rikki, olenhan käyttänyt takkia reippaasti yli 10 vuotta, ja sen käytettynä jo ostin, muutamalla kolikolla. Kiva kevät-kesä-syksy-takki, jonka veroista en enää löydä mistään. Käytän takin loppuun vielä viljelypalstalla.. Sitten vasta sanon sille haikeat hyvästit.

En kuitenkaan ole noin ahkera kirppistelijä kuin yo. haastattelun nainen. Jos olisin, minulla varmasti olisi kaikenlaista kivaa enemmän kuin nyt...

 

Tavoite minulla kuitenkin parhaillaan luopua mahdollisimman paljosta, pelkistää ja saada tilaa enemmän, ja että löytäisin kaiken hiukan helpommalla. Sekin on hyödyllinen tavoite ja kestävää kehitystä, mikä ettei. Kunhan ei sitten ala hankkia lisää tavaraa uutena ainakaan.  Tästä linkistä pääset lukemaan järjstämisestä lisää eli ammattijärjestäjä Ilana Aallon blogiin.

 

Menen kuitenkin kohta yhdelle lempparikirppikselleni, Tapiolan (ent. Niittykummun) Fidaan, vien sinne kirjoja. Jo ajatuskin tuntuu mukavalta. Samalla katson paria tarpeellista asiaa sieltä.. ihan juuri tapeellista.


 Lue tämäkin artikkeli: Saako köyhällä olla elämänlaatua Diakin sivuilta.

 


Porkkanajunalla pääsee
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Sentin venyttäminen taitolajina

Kun miettii, että pitäisi alkaa säästäväisemmäksi, kuluttaa vähemmän ja saada rahat riittämään paremmin, saattaa tulla ensimmäiseksi mielee...

Suosittuja postauksia