maanantai 2. syyskuuta 2019

Mietteitä tässä ja nyt

Syksy tekee tuloaan, vaikka on vielä lämmintä onneksi… On ollut hienoa nostaa palstan satoa, uida luonnonvesissä yhä edelleen ja valmistautua samalla syksyyn esim. kirpputoreilla käyden, lämmintä uusvanhaa vaatetta ym. etsiskelemässä.

Blogissa on ollut lukijoita ja se on hauskaa. Hauskaa on sekin, että olemme saaneet vieraskynäkirjoittajia, Liisa pioneerina. Kiitos Liisa upeista jutuista, paljon uutta ja sovellettavaa kuten nyt vaikka tässä: Miten kulkea kaupan käytävillä - ja säästää


Ritva kirjoittaa pian kierrätyksestä, kiitos Ritva! Ja saadaan vielä lisääkin vierailijoita kirjoittajia syksyn mittaan.
Liisalta on tulosa syksyn aikana 3 -osainen sarja ruokahävikistä, sitä kannattaa lukea. Pysykää kuulolla.

Olen itse kirjoittanut mm tavoitteista ks. esim. tästä, ja nehän ovat elämän suuntaviittoja aina yleensäkin.

Ensimäisessä senttiblogin postauksessa Sentin venyttäminen taitolajina kirjoitin muutoksesta ja siihen ryhtymisestä. Muutos on mahdollinen, kunhan paneutuu asiaan kunnolla.

Sinnikkyyttä toki vaaditaan. Tavoitteet auttavat sinnikkyyteen. Kuin myös itsen palkitseminen. Jakaminen muiden kanssa niin konkreettisesti kuin keskustellen, on hyvä tässä kuin monessa muussakin asiassa.

Syysiltoina voi lähteä kävelylle ystävän kanssa tai sitten kotona lämpimässä hörppiä teeta ja somettaa vaikka rahojen riittämisestä.😁 Tai sitten vain olla – tässä ja nyt.

Kauniita päiviä syksyysi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Puut ja pensaat kukkivat mutta katso myös maahan

Nyt kukkii puut ja pensaat. Mustikka on kukassa sekin. Toivotaan hyvää satoa kaikelle. Sitä odotellessa katse maahan: villiyrtit ovat parhai...

Suosittuja postauksia