sunnuntai 31. maaliskuuta 2019

Sentin venyttäminen taitolajina


Kun miettii, että pitäisi alkaa säästäväisemmäksi, kuluttaa vähemmän ja saada rahat riittämään paremmin, saattaa tulla ensimmäiseksi mieleen, että: En minä pysty!

Kysyisin sinulta tässä tilanteessa, että miksi et pysty? Eikö ole mistä säästää, onko kuluttamisen vähentäminen mahdottomuus tai menojen perään kyttääminen ei vain sovi luonteelle.

Kaikki tuo voi tietenkin pitää paikkansa kohdallasi.

Silloin on nämä kaksi vaihtoehtoa: Yrität kuitenkin tai jätät yrittämättä.

Kannustan aina yrittämiseen. Et kuitenkaan menetä mitään, jos yrität. Ehkä aikaa ja vaivannäköä vähän, mutta nehän eivät oikeastaan maksa mitään. Kaikesta myös oppii, jotakin ainakin.

Tietenkin kaikenlainen muutos on tai voi olla vaikeaa. Siinä on haasteita. Siksi muutoksen teko kannattaa aina aloittaa pienin askelin, ja pieninä palasina kerrallaan. Tämä on hyvä muistaa niin monessa muussakin asiassa kuin sentin venyttämisessä.

Hyvin suunniteltu on jo paljon. Paneutuminen ja ajan ottamisen asialle on jo hyvin paljon. Ryhtyminen on sitten ajan kysymys.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Miten vaikuttaa omaan mieleensä

  Kun tulee satutetuksi. Sitä kiertää ja on kipeää. 😖😈 Ensiapua tarvitaan: Hengittele. Koita päästä pois mykkyräisestä asennosta, jos huom...

Suosittuja postauksia