Dyykkaus on aina välillä otsikoissa.
Dyykkaus vähentää hävikkiä tai siis dyykkaushan on hävikin käyttöönottoa.
Luin juuri mielenkiintoisen artikkelin miehestä, jonka ruokakustannukset olivat 0 euroa, koskapa hän dyykkaa ruokansa. Ks. Dyykkarin ruokalasku..
Dyykkaus tuntuu vähän hankalalta ja vaaralliselta. Monet roskikset ovat lukossa ja sitten niin, löytääkö sitä puhdasta ruokaa. Miksi ei, kuten yo. artikkelistakin voidaan lukea.
Mutta miten paljon meneekään hävikkiin.. paljon, tässäkin sen näkee.
Hävikin välttäminen, hävikin hyväksikäyttö on hyviä asioita.
Kodeissa voidaan välttää hävikkiä kun ei osteta liikaa, kun uskalletaan syödä jo vanhentuneenkin päivämäärän tuotteita, kun valmistetaan ruokaa luovasti rippeet hyödyntäen, järkeä käyttäen.
Ilmasto on ystävämme, ollaan mekin sen. Vältetään hävikkiä ja käytetään hävikki.
Tammikuinen maisema Espoosta |
Teemu A kirjoittaa blogissaan dyykkauksestaan
BLOGEJA DYYKKAUKSESTA YMS:
Onnen tongintaa
Kokonainen elämä edessä
Kotipellolla
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti