lauantai 14. maaliskuuta 2020

Kun virus jyllää


Pitipä ostaa eilen muutamia ruokatavaroita Prismasta. Vaan olivat loppu. Esim. havittelemani vihreät linssit. Löysin sitten myöhemmin niitä S-marketista.

Piti myös hamstrata muutama pikku pullo käsidesiä, sellaisten tilanteiden varalta milloin ei käsiä voi pestä saippualla ja vedellä, No nehän olivat loppu ja kaikkialta. No voihan..
Eiköhän käsidesiä kuitenkin pian valmisteta lisää ja kaupoista sitä taas saa.

Laittoi miettimään, että käsidesi voisi olla vain äärimmäinen puhdistuskeino. Saippua on kuulemma parempi vaihtoehto tähän jylläävään virukseen. Hyvä niin. Nestesaippua ei paljoa maksakaan.
Ja käsienpesu on paljon mukavampaakin kuin desittäminen.
Kun liikkuu busseissa ja muualla, voi hyvin pitää hanskoja käsissään eikä myöskään räplää kännykkääkään. Niin ei niitä pöpöjä käsiin niin pääsekään silloin. Eikä tarvii käsidesittää:)

Vessapaperia ei ole tullut mieleen hamstrata. Kun se kai ei ole loppumassa kaupoista. Kai sitä karanteenin tai sairauden satuttua saa tuotettua kotiin, jos loppuu.

Ihmiset ovat havahtuneet tämän viruksen myötä a) käsihygieniaan ja b) kotivaran merkitykseen.
Hyvä molemmat. Moneen muuhunkin asiaan on voinut tulla havahtumisia. Toivottavasti lähimmäisyyteenkin; ettei yski toista päin, oli vaikka miten pieni flunssa vain. Että ei osta kauppaa tyhjäksi jostakin tuotteesta, vaan jättää muillekin. Että on ystävällinen muutenkin, antaa naapureilleen yörauhan yms., tällainen ei maksa mitään, mutta merkitse paljon.

Yhteistä uhkaa vastaanhan tässä taistellaan nyt, vaihteeksi.


Ohje miten yskiä ja niistää


 Kohtuullinen kotivara, millainen se on?




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Sentin venyttäminen taitolajina

Kun miettii, että pitäisi alkaa säästäväisemmäksi, kuluttaa vähemmän ja saada rahat riittämään paremmin, saattaa tulla ensimmäiseksi mielee...

Suosittuja postauksia