tiistai 18. helmikuuta 2020

ResQ ruokaa sovelluksella

No pitkään olen neuvonut ihmisiä lataamaan ResQ-sovelluksen kännykkäänsä ja hyödyntämään ravintoloiden ja kauppojen hävikkiruokatarjouksia. Kunnes latasin sovelluksen lopulta myös itse.

Rupesin selaamaan tarjouksia ja niitähän on vaikka miten paljon; kartalta lähiseudulla löytyi pullaa, korvapuustia, sämpylää, ciabattaa, sushia, ruoka-annoksia kuten keittoja ja kana- ja liharuoka-annoksia. Oli myös salaatteja, kakkuja, tuorekakku ym.

Pari korvapuustia kahvilasta kolme euroa yhteensä, leipäkassi pieni kolme euroa, sushilajitelma kolme ja puoli euroa, kaksi keittoa kolmella eurolla, riisiä ja kanaa 5 eurolla jne. Ei ihan kauhean halpaa, mutta valmista ja kelvollista, ehkä hyvääkin ruokaa.  Oli myös yllätyskasseja, kuten ruokakassi 9 eurolla jne. Näissä kuulemma on vaikka mitä, ja tulee edulliseksi. 

Maksaa voi PayPalilla, luottokortilla tai sitten ostamalla verkkopankin  kautta krediittejä joilla sitten tehdä ostos sovelluksesta. Nuo krediitit olivat minulle sopivimmat.

Ensimmäinen tilaukseni oli neljä Fazerin laskiaispullaa, mantelimassalla ja kermavaahdolla, viimeinen myyntipäivä samana päivänä, hinta 4,70. Vein pullat tilaisuuteen , johon olin matkalla.
Tilaus kävi näppärästi, samoin sen hakeminen Kampin kulmilta. Pullat olivat oikein hyviä.Tämähän on järkevä sovellus ja hyödyllinen! Hänelle, joka on vaikkapa lähistöllä töissä ja pitää lounastaukoa, on tämä loistava vaihtoehto, hakea valmis lounasruoka esim. 4 eurolla sen sijaan että maksaa samasta ruoasta 10-14 euroa. Ja kenelle tahansa muulle tietenkin, joka muuten liikuu ResQ-myyntipaikan ohitse päivän aikana/kotimatkalla ja noutaa valmiin ruoan/ruokakassin siinä samalla.

Erityisen paljon ResQ-ruokaa oli Kampin alueelle ja muutenkin keskustassa, myös Meilahdesta löytyi, Lauttasaaresta, Leppävaarasta, Tapiolasta, joitakin mainitakseni.  Eniten tarjouksia tulee juuri lounasajan jälkeen.Tarjoukset näkyvät kartalla ja niistä voi tilata ilmoituksia kännykkäänsä.

ResQ Club toimii jo toki kymmenissä muissakin kaupungeissa, ei vain pääkaupunkiseudulla. Listaus löytyy sivuston etusivulta.

Tällä linkillä vielä 50 % alennus ensimmäisestä ResQ-ostoksestasi!


JK 24.2: Seuraava tilaukseni oli muuten leipäkassi 4 eurolla K-marketista. Ajattelin kassissa olevan muutaman leivän, vaan annas olla kun näin kassin; suuri paperikassi täynnä leipiä:) Onneksi oli mukanani selkäreppu, mihin leipiä sai tungettua. Kotona laskin, leipäpaketteja; ruis-, vehnä ja kaura- sekä siemenleipiä oli yhteensä 17 pakettia! Eikun pakkaseen. Ihan hyviä leipiä kaikki, vaikka vmp jo käsillä.

👍👍👍


Tästä aiempaan blogipostaukseeni  Fiksuruoka-hävikkiverkkokaupasta.Tästä pääset sovellukseen ja alennuskoodiin, jolla saat 5 euron alennuksen ensiostoksesta.


Seuraava hävikkiruokaostos-aiheeni on kauppojen puna- ja keltalaputetut tuotteet:)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Mikä nuukuus on hyvästä

 Yle:  Laihialaiset ovat tunnetusti nuukia .. Mutta eikähän nuukuus tyhmää olekaan. Jos se on sitä että käyttää rahaa mihin tarvitsee, ei mu...

Suosittuja postauksia