lauantai 29. helmikuuta 2020

Etelärannikon kalaa

Sain vastapyydetyn kalan lahjaksi. Siian. Tämän kelpaa paistaa parina kolmena palana pannussa ja kyllä on herkkua!

Ilmaista lähiruokaa, terveellistäkin!





Kalaa pitäisi syödä pari kertaa viikossa. Se vain on niin pahuksen kallista. Tonnikalaa ja pakastekalaa (turskaa), niitä tulee yleensä enemmän käytettyä, ja onhan sekin jotakin.

Odottelen tässä silakka-aikaa ja silakka-apajia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Omavaraisuusaatoksia

 Lue tästä juttu:  Omavaraisuus kiinnostaa Miksikähän omavaraisuus on kiehtova asia? Mihin meissä se vetoaa? Luolamiesmäisyyteenkö, turvalli...

Suosittuja postauksia