maanantai 9. syyskuuta 2019

Ruokakirjoja sentinvenyttäjälle

Ruoanlaittoa voi opetella. Siinä on loppumaton oppimisen tie. Voit opetella perusruoat ja tyytyä siihen. Tai voit opetella vielä lisää ja vähitellen alkaa säveltää itsekin.
Eräänlainen taiteenlaji on kokkauskin. Perusasiat kun oppii voi päästää luovuuttaan valloilleen!

Innostavaa on kun voi laittaa ruokaa itse kasvattamistaan tai keräämistään aineksista. Marjoista, sienistä, kasviksista.

Yhtä lailla voi innostua laittamaan ruokaa niukoista aineksista ja vaikka ruoanjakelun tuotteista, myös vaikka tuunaamalla. Tuunaus on tässä esim. maustamista eri tavoilla.

Tässä on joitakin kokkauskirjoja joita hyödyntämällä voi säästää ruokamenoissa.


Ei ole ruoanvalmistus tylsää kun voi loihtia vähästä vaikka mitä.



↔↔↔

Martoilla on asiantuntijatietoa niin ruoanlaittoon kuin moneen muuhunkin asiaan. Marttojen sivuilta 
löytyy paljon erinomaisia ruokaohjeita, perustietoa  ruoasta ja myös vaikkapa viitebudjetit talouksille.







Tästä keittokirjasta löytyy mitä kotikokki vain tarvitsee!



Lue myös aiempi blogipostaus perunaruoista.

1 kommentti:

Blogitekstisuositus

Sentin venyttäminen taitolajina

Kun miettii, että pitäisi alkaa säästäväisemmäksi, kuluttaa vähemmän ja saada rahat riittämään paremmin, saattaa tulla ensimmäiseksi mielee...

Suosittuja postauksia