tiistai 19. tammikuuta 2021

Kesän viljelyt mielessä

 

Jäätaide toi mieleen kesän. Kesä tuo mieleen palstat.. kohtahan jo lähestytään helmikuuta. Ja silloinhan alkaa taimikasvatus, pidemmän kasvun vaativilla kasveilla.

Oi autuuden autuus. 

 

Kysele palstoja jos viljely kiinnostaa; Espoossa, Helsingissä, Vantaalla löytyy vuokrattavia viljelypalstoja. Ja tietenkin muillakin paikkakunnilla, etsi nettisivuilta tietoa oman paikkakuntasi vuokrapelloista.

Tässä Dodo ry:n on järjestämä kurssi kaupunkiviljelyyn, etusijalla nuoret. Käy katsomassa ja ilmoittaudu. Kurssi on ilmainen! Jos tunnet jonkun joka saattaisi haluta tähän, jaa oheista fb- linkkiä:

Kaupunkiviljelykoulutusta 


Viljely on nuukailijan ja köyhän, luontoystävän, kasvissyöjän, viherpeukalon... parhaita harrastuksia. Kalastusta ja marjastusta+sienestystä väheksymättä. Nämä kaikki ovat parasta, ja jos ei kaikkea pysty tekemään, tekee sen mitä pystyy.


Nyt eletään kuitenkin vielä talvea, joka vaan.. kiitää nopsaa vauhtia. 

Pidetään huolta ettei kaaduta liukkailla! Paitsi liukasta teillä, niin lumiukkokelit ovat parhaimmillaan juuri nyt😍Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Sentin venyttäminen taitolajina

Kun miettii, että pitäisi alkaa säästäväisemmäksi, kuluttaa vähemmän ja saada rahat riittämään paremmin, saattaa tulla ensimmäiseksi mielee...

Suosittuja postauksia