torstai 5. joulukuuta 2019

Taloudellista ruoanvalmistusta!


Vähänkös kokattiin herkkuja Lähteellä!

Laura Oikari ohjasi porukkaa taloudellisen ruoanvalmistuksen salaisuuksiin.
Eikähän ollut vain taloudellisen vaan myös herkullisen ruoanvalmistuksen.. mietin jos söisin aina tällaista niin lihoisin vielä enemmän!

Ateriat; kasvistortillat, kurpitsakeitto, risotto, tuoresalaatti ja banaaniletut, tuli keskimäärin seitsemälle, noin 30 euron raaka-aineilla.
- Kyllä tätä voi sentinvenyttäjien ruoaksi sanoa.

Kuten juureksia, riisiä, soijaa ja banaaneja ylipäätään. Niistä kaikista on moneksi.

Värikylläisyys tekee hyvää pimeään vuodenaikaan, ruoassakin.

Jaksetaan taas!


 -- Kokkaus oli osa Rahat riittämään -kurssia, Lapinlahden Lähteen WPU-hankkeessa- Nämä kokkaukset ovat kurssien kohokohtia, ja pieniä juhlahetkiä kun yhdessä syödään ja nautitaan. Kiitos kaikille osallisille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Koivujen lehtiä voi hyödyntää näinkin

Pian on koivuissa lehdet. Ken uskoisi kun katsoo ulos lumimyräkkää... Mutta näin on, kyllä kevät kohta tulee. Tässä mitä kokeilen ensi tilas...

Suosittuja postauksia