tiistai 17. joulukuuta 2019

Eväsmatkailua


Lähteen Puodin kuuset

Junalla parin tunnin matka koulutukseen ja seuraavana päivänä takaisin. Eväät junassa menomatkalla. Perillä eineksiä.
Paluumatkalla aamiaiselta kaapattu voileipä ja vettä vesipullossa.

Naurattaa välillä. En oo nuuka, mutta on pakko priorisoida, oltava säästäväinen.

Omissa eväissä on hyvätkin puolensa. Voi syödä sitä, mikä sopii itselle; voi syödä missä vaan; on yksinkertaista ja on ekologista.

Voileivät ovat mitä parhaimpia eväitä, päällä juustoa, tomaattia, kurkkua, itujakin. Salaattikin, kuten tuore vihannessalaatti lisukkeena kananmuna, raejuustoa tai tonnikalaa on hyvä, kunhan ei joudu olemaan pitkään lämpimässä. Banaani on aivan oivallinen välipala, kuten omenakin.
Suklaatakin voi joskus maistella, jälkkäriksi.

✌✌✌

Nautin toki syödä ulkona, eli ihan lounas- tai muussa ravintolassa. Joskus tulee niinkin syötyä. Kuitenkin harvemmin.

Eläminen ja tekeminen onnistuu vähemmälläkin, vaatimattomamminkin... ei paha.

Ituleipä


Arkiruoka on järkiruokaa



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Koivujen lehtiä voi hyödyntää näinkin

Pian on koivuissa lehdet. Ken uskoisi kun katsoo ulos lumimyräkkää... Mutta näin on, kyllä kevät kohta tulee. Tässä mitä kokeilen ensi tilas...

Suosittuja postauksia