sunnuntai 16. heinäkuuta 2023

RAPARPERIPIIRAKKA

Hiljattain saamani uusi piirakkaresepti:

Pohjaan 1 dl jogurttia, 1 dl öljyä, 1 dl sokeria, 1 tl soodaa ja 2,5 dl jauhoja – sekoitetaan tasaiseksi ja taputetaan vuokaan. Päälle n. 8 dl raparperiviipaleita ja vielä pinnalle seos, jossa 0,75 dl kauraleseitä, 0,75 dl kauraryynejä, 1 dl fariinisokeria ja 0,5 dl öljyä. Mausteeksi seokseen kardemummaa, kanelia ja vaniljasokeria. Paisto 30 min 175 asteessa.



   💘💘💘


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Koivujen lehtiä voi hyödyntää näinkin

Pian on koivuissa lehdet. Ken uskoisi kun katsoo ulos lumimyräkkää... Mutta näin on, kyllä kevät kohta tulee. Tässä mitä kokeilen ensi tilas...

Suosittuja postauksia