lauantai 3. huhtikuuta 2021

Leipäjonot ovat monen pelastus

 

Saa olla aika fakiiri että saa kuukauden ruoat ja päivittäistavarat satasella. - Onhan se toki mahdollista vaikka ei varmasti lainkaan helppoa.  

Kun on ruoka-apua saatavilla, se auttaa. - Oheisen artikkelin ruokakassit näyttävät olevan varsin kattavia. Hienoa, että ihmiset saavat apua pärjätäkseen ja voivat sitten vieläpä auttaa muita.. Tällaisiakin arkisia sankareita on paljon.

Lue lisää:

Päästäänkö leipäjonoista koskaan 

Leipäjonoissahan on kyse avusta, jota voi itse oman harkintansa mukaan hakea. Maksaa laskut rahalla mitä on ja käydä hakemassa ruokaa, ettei nälissään tarvitse olla.

Koronavuonna ruoka-avun tarve on kasvanut ja hakijoiden määrä lisääntynyt...

Yksi millä ihmisten nälkää saisi helpotettua olisi lisätä vuokrattavia peltoja, perunan ja vihannesten kasvatukseen. Voi vaikuttaa toimintakykyisyyteenkin, ja elämänhaluun kaikin puolin, saada tehdä jotakin ja samalla tavata muita turvallisissa olosuhteissa, ulkona. No, tämähän ei kaikille käy, raihnat ja liikkumisen vaikeus voivat olla esteenä. Ei sovi kaikille, joillekin kuitenkin. Puisto pelloksi ja ruoaksi. Ei ihan Kaisaniemenpuistoa.. vaan olisihan siinä kyllä tilaa...

Kaisaniemessä, Kasvitieteellisen puurarhan kaikille avoimessa ulkopuutarhassa, voi muuten loppukesästä maistella aistipuutarhan yrttejä!

 

Ruoka on tärkeä asia. Tunne siitä, että on tarpeeksi, että on tarpeeksi hyvää ja on ravittu olo.

Näin se on.

 

 🐰🐰🐰


Ks. Ruoka-apu

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Mitä ottaisit mukaasi?

  Kotivarautumisesta löytyy aika tuhti artikkeli tässä:  Mikä on tärkeintä kotivarassa? Tässä toinen:   Varautumisesta ja valmistautumisesta...

Suosittuja postauksia