torstai 8. huhtikuuta 2021

Miten sitä liikkuisi

Vaikka polkupyörällä! Uutena pyörät maksavat alkaen noin 200 euroa. Aika paljon siis, vaan onhan pitkäaikainen hankinta. Ks.myös:  Kierrätyskeskuksesta polkupyörä

Minulla oli monta vuotta, kun en voinut pyöräillä. Se oli vähän kurjaa. Jotkin lihakset sitten rikkonaisten rustojen ympärillä sain sen verran kuntoon, että pyöräily sujui, tosin mummosemmalla mallilla. Miten ihana oli jälleen viilettää pitkin teitä, tunsin nuortuvani vuosia.

Kävely on silti niin hyvä sekin. Kävellen pääsee metsäpoluille ja kallioille, on aikaa katsella ja ihmetellä. Kuunnella ja aistia tarkemmin mitä luonnossa on.Osallistuin kevään aikana etänä toteutettuun työväenopiston jumppaan. Sepä on ollut kokemus. Se on ollut tosi hauskaa. Ohjaaja on niin huippu, ja musiikki siivittää liikkeet kevyemmiksi. Yksi etäjumppa kaudessa ei talouttani romuttanut. Ilman sitä jumppaa olisi kroppa romuttunut enemmän.

Kun ei muuten kovin paljoa liiku, paino tuppaa nousta. Syöminen on niitä harvoja iloja kumminkin. Tämä on nyt aika monella tilanne, että paino on noussut. Jospa kesän uinnit ja muu liikkuminen korjaisi asiaa kuitenkin ihan piankin. 

Sitä odotellessa, pureskellaan porkkanaa, saadaan kuitua ja aurinkokin tarttuu helpommin:)

Porkkanakilon hinta on noin euro.  Siitä riittää viikoksi joka päivälle pureskeltavaa!

 

(Kuva: Pixabay)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Puut ja pensaat kukkivat mutta katso myös maahan

Nyt kukkii puut ja pensaat. Mustikka on kukassa sekin. Toivotaan hyvää satoa kaikelle. Sitä odotellessa katse maahan: villiyrtit ovat parhai...

Suosittuja postauksia