lauantai 28. marraskuuta 2020

Lidlistä perunakilo.. ja muuta ajankohtaista

Kilo hyvää perunaa Lidlin BF -tarjouksena 0,49 euroa. Semmosen soppailun tein ja sopan siitä, tai tietty osasta perunakiloa vain. Lisäksi porkkanaa, sipulia, linssiä ja mangoldia. Siinä se.


Lidlissä kasvomaskeja oli nyt noin reilut puolella asiakkaista. Välimatkoja pidettiin hyvin. Hyvä!

En tosiaan missään varsinaisilla black friday ostoksilla olekaan ollut, verkkokauppaa kyllä hyödynsin jo aiemmin; nimittäin Adlibriksen tarjousta pariin kirjaan:) Niitä odotellessa... niin, joskus ostan kirjan, onhan se nyt ylellistä, ja kohtuullistakin.


Olemme nyt kuulleet -eilen - koronakoordinaatioryhmän uudet ohjeet ja määräykset täällä pk- seudulla: Kokoontumisrajoituksia, julkisia tiloja kiinni kolmeksi viikoksi. Saa nähä, purevatko nämä epidemiaan. 

Kaikki on loppuviimeksi kiinni ihmisistä, meistä jokaisesta, ei mistään muusta!

..Nimittäin käsidesinkin ihan pikku sipaisu on hyödytöntä, saman maskin liian pitkään käyttö enemmän haitallista kuin hyödyllistä. Ohjeet pitäisi oikeasti sisäistää, jokaisen. Tällaiset pienet tavat, niistä on kuitenkin suuri apu ja niillä suuri merkitys kaikille.

Opetellaan siis. Nyt on hyvä aika siihen.


Ja pysytään terveinä!

Joohan?

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Puut ja pensaat kukkivat mutta katso myös maahan

Nyt kukkii puut ja pensaat. Mustikka on kukassa sekin. Toivotaan hyvää satoa kaikelle. Sitä odotellessa katse maahan: villiyrtit ovat parhai...

Suosittuja postauksia