torstai 23. huhtikuuta 2020

Liikuntaa, kulttuuria ja tukea verkossakin

Moni työväenopiston ja muu kurssi on nyt mennyt verkkoon! Liikuntakurssejakin verkossa on tarjolla. Juuri oli tullut esimerkiksi Espoon työväenopiston kevään ja alkukesän kurssitarjontaa - kooste ja olipa siellä paljon liikuntakursseja - verkossa. Yllätyin tarjonnan monipuolisuudesta. Että sinne vaan, ks. ilmonet.
Työttömät saavat osasta kursseja alennusta, 50%, osasta ei. Alennusmahdollisuus on mainittu kurssitiedoissa.

Tästä linkistä voit kokeilla vierailla myös virtuaalimuseoissa. 

Kirjastoilla on palveluja poikkeustilassakin. Tästä vaikka kirjaston lukutuokioihin. 


Tietoa, apua, tukea, selko-ohjeita

Potilasyhdistykset tarjoavat virtuaalisia keskusteluja ja palveluja jäsenilleen, tai sitten kaikille ilman jäsenyyttäkin. Osallistuin juuri Suomen Nivelyhdistyksen VIRTU-tapaamiseen verkossa ja se oli hyvin antoisa. Olipa aikaa siihenkin nyt.

Tästä linkistä pääset järjestöjen tarjoamiin korona-aiheisiin sisältöihin. - Tässä on koottuna monelaista asiaa digiopastuksesta talousneuvontaan, keskustelualustoista epidemia-ajan toimintaohjeisiin..Kannattaa vilkaista!

Tukinet-chatissa voi muuten chattailla -kenelle se on luontevaa - monenlaisista asioista, chatteja löytyy aiheittain ja eri toimijoiden järjetäminä. Siellä löytyy myös nuorille tarkoitettu Sekasin-chat.





Jokainen tarvitsee jollakin lailla tukea näinä aikoina. Itselleen nyt ainakin pitää olla myötätuntoinen, eikä vaatia itseltään niin paljoa. Sankari ei tarvitse olla, riittää kun tekee mitä voi.


                                                                ☀️☀️☀️

Tästä aiempaan blogipostaukseeni: Apua ahdistukseen


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Sentin venyttäminen taitolajina

Kun miettii, että pitäisi alkaa säästäväisemmäksi, kuluttaa vähemmän ja saada rahat riittämään paremmin, saattaa tulla ensimmäiseksi mielee...

Suosittuja postauksia