lauantai 29. helmikuuta 2020

Etelärannikon kalaa

Sain vastapyydetyn kalan lahjaksi. Siian. Tämän kelpaa paistaa parina kolmena palana pannussa ja kyllä on herkkua!

Ilmaista lähiruokaa, terveellistäkin!





Kalaa pitäisi syödä pari kertaa viikossa. Se vain on niin pahuksen kallista. Tonnikalaa ja pakastekalaa (turskaa), niitä tulee yleensä enemmän käytettyä, ja onhan sekin jotakin.

Odottelen tässä silakka-aikaa ja silakka-apajia!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Koivujen lehtiä voi hyödyntää näinkin

Pian on koivuissa lehdet. Ken uskoisi kun katsoo ulos lumimyräkkää... Mutta näin on, kyllä kevät kohta tulee. Tässä mitä kokeilen ensi tilas...

Suosittuja postauksia