torstai 5. joulukuuta 2019

Taloudellista ruoanvalmistusta!


Vähänkös kokattiin herkkuja Lähteellä!

Laura Oikari ohjasi porukkaa taloudellisen ruoanvalmistuksen salaisuuksiin.
Eikähän ollut vain taloudellisen vaan myös herkullisen ruoanvalmistuksen.. mietin jos söisin aina tällaista niin lihoisin vielä enemmän!

Ateriat; kasvistortillat, kurpitsakeitto, risotto, tuoresalaatti ja banaaniletut, tuli keskimäärin seitsemälle, noin 30 euron raaka-aineilla.
- Kyllä tätä voi sentinvenyttäjien ruoaksi sanoa.

Kuten juureksia, riisiä, soijaa ja banaaneja ylipäätään. Niistä kaikista on moneksi.

Värikylläisyys tekee hyvää pimeään vuodenaikaan, ruoassakin.

Jaksetaan taas!


 -- Kokkaus oli osa Rahat riittämään -kurssia, Lapinlahden Lähteen WPU-hankkeessa- Nämä kokkaukset ovat kurssien kohokohtia, ja pieniä juhlahetkiä kun yhdessä syödään ja nautitaan. Kiitos kaikille osallisille!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Mikä nuukuus on hyvästä

 Yle:  Laihialaiset ovat tunnetusti nuukia .. Mutta eikähän nuukuus tyhmää olekaan. Jos se on sitä että käyttää rahaa mihin tarvitsee, ei mu...

Suosittuja postauksia