Vähänkös kokattiin herkkuja Lähteellä!
Laura Oikari ohjasi porukkaa taloudellisen ruoanvalmistuksen salaisuuksiin.
Eikähän ollut vain taloudellisen vaan myös herkullisen ruoanvalmistuksen.. mietin jos söisin aina tällaista niin lihoisin vielä enemmän!
Ateriat; kasvistortillat, kurpitsakeitto, risotto, tuoresalaatti ja banaaniletut, tuli keskimäärin seitsemälle, noin 30 euron raaka-aineilla.
- Kyllä tätä voi sentinvenyttäjien ruoaksi sanoa.
Kuten juureksia, riisiä, soijaa ja banaaneja ylipäätään. Niistä kaikista on moneksi.
Värikylläisyys tekee hyvää pimeään vuodenaikaan, ruoassakin.
Jaksetaan taas!
-- Kokkaus oli osa Rahat riittämään -kurssia, Lapinlahden Lähteen WPU-hankkeessa- Nämä kokkaukset ovat kurssien kohokohtia, ja pieniä juhlahetkiä kun yhdessä syödään ja nautitaan. Kiitos kaikille osallisille!
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti