keskiviikko 25. syyskuuta 2019

Sentinvenyttäjät kokkasivat kasvisruokia

Sentinvenyttäjien kokkausillassa Opistotalolla tehtiin ihan mahtavan hyviä ruokia viime keskiviikkona. Jaan tässä muillekin näistä joitakin:

Paahdoimme juureksia;

jotka ovat hyviä sellaisenaan, ja joista
voi sitten tehdä myös keiton.


Alla keittoja monenkin värisiä, tämä paahdetut juurekset- keitto, mikä tuossa porisee liedellä ja lisäksi linssi- juureskeitto kookoskermalla, ja hernesosekeitto.
Paahdetut juurekset -keittoon tuli myös kikherneitä sekä lopuksi vielä sulatejuustoa suurusteeksi. Linssikeittoon kookoskermaa, mikä todella aateloi keitoin.

Härkäpapupihveissä härkäpapurouhetta ( mikä ei ihan halpaa, mutta on vain yksi ainesosa), kauraryyynejä, runsaasti kuullotettua sipulia ja porkkanaa, munia, grahamjauhoja  ja lisäksi paljon mausteita.

Keittojen kanssa maistuu tietenkin vaikka grahamsämpylät.

Lisäksi valmistettiin kasvislasagne sekä jälkiruoaksi uuniomenat.



Kyllä tuli vatsat täyteen ja ruokaa riitti vielä mukaankin. Meitä ohjasi kotitalousopettaja Sofia Engström, kiitos hyvästä ohjauksesta!



Keittokimara.

Tuhdit sämpylät

1 kommentti:

Blogitekstisuositus

Koivujen lehtiä voi hyödyntää näinkin

Pian on koivuissa lehdet. Ken uskoisi kun katsoo ulos lumimyräkkää... Mutta näin on, kyllä kevät kohta tulee. Tässä mitä kokeilen ensi tilas...

Suosittuja postauksia