torstai 16. toukokuuta 2019

Vaatteita vaikka puistokirppikseltä

Vaatteet voi ostaa kirpputoreilta. Kuten monet muutkin tavarat. Valikoima on jopa suurempi kuin kaupoissa. Monet myös jakavat ja vaihtavat vaatteita ystäviensä kanssa. Kannattaa!
Ja jos ei ole konmarittanut kaikkea, voi omalta vintiltäkin löytyä vanhoja vaatteita, jotka taas tuntuvat ihan mukavilta.

Vaihtaminen ja edulliset kirppuriostokset tuottavat paljon iloa. Ja ennenkaikkea rahansäästö on huomattava. Jos kevättakki on kaupassa 150 euroa, se voi kirppurilla olla 20-40 euroa tai halvempikin.

Käyn itse Fidassa ja ostan joskus myös facebookin kierrätysryhmistä. Asuinaluekohtaiset kierrätysryhmät ovat hyviä; niissä on tavaraa myynnissä laidasta laitaan, edullisesti. Tavarat ovat lisäksi lähellä tai läheisestä paikasta haettavissa.

Tässä yksi vinkki kivasta kirppiksestä, mihin voi mennä myymään, ostamaan tai molempia. Samalla voi ihailla kaunista puistomaisemaa ja vanhaa sairaalamiljöötä. Teksti kopioitu facesta:

Puistokirppis Lapinlahdessa kesä 2019

Tervetuloa Puistokirppikselle upeaan Lapinlahden puistoon!

Kesän 2019 kirppispäivät ovat lauantait 18.5., 8.6., 13.7., 10.8. ja 7.9. klo 12-15!

Ota mukaan viltti, taittopöytä tai oma rekki ja tule hankkiutumaan eroon tarpeettomasta vanhasta tavarasta ja tekemään kierrätyslöytöjä!

 Kirppismyyjille on varattu vanhan sairaalarakennuksen edessä olevalta puistoalueelta Ruoholahden puoleinen osa ja myyntipaikat sijoittuvat ensisijaisesti teiden varsille. Tapahtuma on kaikille avoin ja maksuton eikä myyntipaikkaa tarvitse varata etukäteen.
 Myyjät voivat saapua paikalle klo 11 alkaen. Huomioithan, että tapahtuma on tarkoitettu vanhan tavaran myyntiin ja uuden tavaran ja elintarvikkeiden myynti ei ole tapahtumassa sallittua.

Päivän aikana mahdollisesti myymättä jääneet pikkutavarat, astiat, koriste-esineet, asusteet jne. voi lahjoittaa Lähteen Patinaan myytäväksi Lapinlahden Lähteen toiminnan tukemiseksi. Myymättä jääneitä vaatteita tai suuria tekstiilejä (lakanat, peitot, pyyhkeet) Patina ei valitettavasti voi ottaa vastaan.
Huom! kirppisalueelle ei voi ajaa autolla, vaan autot tulee jättää virallisille parkkipaikoille. Suosittelemme saapumaan julkisilla kulkuneuvoilla, koska alueella on vain rajoitetusti parkkipaikkoja. Lue lisää tästä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Puut ja pensaat kukkivat mutta katso myös maahan

Nyt kukkii puut ja pensaat. Mustikka on kukassa sekin. Toivotaan hyvää satoa kaikelle. Sitä odotellessa katse maahan: villiyrtit ovat parhai...

Suosittuja postauksia