sunnuntai 22. elokuuta 2021

Minkä verran vaatteita tarvitsee

 - Kas, siinä pulma. Aika paljon tarvitsee vaatetta täällä Suomen ilmastossa. Kesäksi, syksyksi, talveksi ja kevääksi. Sisälle, ulos, liikkumiseen, arkeen ja juhlaan. 

Voisiko vaatekaappia järkeistää kuitenkin? Samoja vaatteita osin voi käyttää talvella ja kesällä. Kevät-kesä-syksytakki voi olla se sama, voiko?

Montako juhla-asua tarvitsee?  Minulla on kaksi juhlamekkoa, luultavasti pärjään niillä loppuelämän kunhan en vain liho:)


Minulla on aikomus ja ei vain aikomus, vaan koetan järkeistää kaiken aikaa vaatekaappiani. Vien taas huomenna vaatetta kirpputorin laatikkoon.

Toisaalta tarvitsen uutta. Tarvitsen kengät. Pari huivia mielellään, kaksi uutta mustaa puseroa, siis uutta tai vnahaa - minulle uutta ja käyttökelppoista.

Huomasin juuri, että kaapistani löytyi niin muodin mukaisia housuja monta; siis nyt niitä levenevälahkeisia:) 00-luvulta. Ne käyttöön nyt.Lue tästä, miten rahakirjailija suhtautuu vaatteisiin ja antaa myös neuvoja, Kotilieden artikkelissa

Lue myös miten pandemia on voinut lisätä shoppailuriippuvuutta:

 

Kierrätyskeskuksesta saa osan tavaroista jopa ilmaiseksi:

Yo. artikkelissa kerrotaan mm. miten jopa 30% kierrätyskeskuksen tavaroista saa ilmaiseksi. Se hyvä, kierrätys kunniaan ja saavutettavaksi!


Parhainta elokuun jatkoa! 💓💗💝

 

 Kuva lainattu Pixabaysta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Puut ja pensaat kukkivat mutta katso myös maahan

Nyt kukkii puut ja pensaat. Mustikka on kukassa sekin. Toivotaan hyvää satoa kaikelle. Sitä odotellessa katse maahan: villiyrtit ovat parhai...

Suosittuja postauksia