perjantai 9. heinäkuuta 2021

Lomaileva sentinvenyttäjä

Lomalla on mahdollista vain olla, jatkaa rakkaita harrastuksiaan tai tehdä jotakin ihan uutta. Kaikki nämä ovat suositeltavia  ja koitan tehdäkin näitä kaikkia.

Minulle oli aika uutta vielä tuo lausuntakurssi, jossa olin nyt 2. kertaa. Pidimme kurssin päätteeksi esityksen, Zoomilla, ja olipa taas hieno esitys ja juhlava tunne myös. Päivästä tuli tosiaan melkein juhlapäivä.

Rakas harrastus, palstaviljely minulla jatkuu, tottakai. Siitä löytyy aina uuttakin, luonto kun on vuosi vuodelta erilainen.

Ja kävely on aina sitä parasta. Kuulen, näen.. ajattelen, siinä samalla.On sopivan hidasta ja ei vaadi paljoa, antaa kuitenkin enemmän kuin koskaan odottaa.

 

 

 

 

 Kaikilla meillä ei ole mökkiä, mutta mökitön voi tehdä metsään mielipaikan, jossa viettää jonkin hetken tai vaikka pari tuntia päivässä, tai sitten puistoon. Vaikka täyttä rauhaa ei olekaan niin voi kokea jotakin muuta mitä mökillä. Saada vaikka juttukaverin ja laajentaa näkemyksiään. 
Tietenkin luonnossa haluaa olla myös vain omien ajatustensa kanssa. - Löysin muuten eilen rannalta rauhallisen paikan jossa olin täysin rauhassa, samalla kun kauempaa kuului ihmisten ääniä.

Muuten, kasvimaareisulla vilkuilin mustikanvarpuja, olihan niissä jo kypsiä marjoja. Oolalaa siis..

Se onkin sitten jonkinlaista huumaa, luolaihminen kun herää keräämään ja säilömään. Ja tuntee luolaihmisen onnea. Palauttaako mikään muu niin hyvin?

Kerro!


Käy palstablogissanikin: Palstalta terve!

 

Lue Ylen sivuilta: Kun kesäloma alkaa... 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Mielen kotivara

  Kuulin tänään ensimmäistä kertaa tällaisen käsitteen kuin mielen kotivara. Ja ensimmäisiä ajatuksia mitä siitä tuli minulle mieleen oli et...

Suosittuja postauksia