sunnuntai 20. kesäkuuta 2021

Hyödynnä tarjoukset silloin kun se on järkevää

Tarjouksesta kolme pakettia kahvia 9 eurolla. Kun osuu matkan varrelle niin tottakai kannattaa ostaa. Säästö on noin 4,50 euroa, normaalihintoihin verrattuna. 

Kuva erään sentinvenyttäjän kahvikotivarasta


Entä sitten vihannekset ja hedelmät, kannattaako hamstrata? Varmasti sen mukaan kuin menekkiä on, ja jos mitä voi pakastaa tai valmiina ruokana pakastaa. Hamstrausruokaa ei ole tarkoitus jäädä ylitse.

Kotivara on muuten hyvä olla, aina. Kauraryynejä, näkkärii, kahvia, mehua, papuja ja viljoja, muuta kuivamuonaa, pakasteita. Mausteita meillä kaikilla löytyy, sipuleita (jotka hyvin säilyy) ja ketsuppia, sinappia, ym. Jonakin viikkona sitten voi pärjätä muutamalla eurolla ruokaostoksissa, kun kotoa löytyy yhtä sun toista. Ja joskus voi vaikka viikon ilman että tarvii kaupassa käydä, jos nyt joutuisi vaikka karanteeniin.

Kotivara on tarkoitus käyttää ja täydentää kuitenkin koko ajan. Ei niin että ruoka vanhenee kaapeissa..

Martat ovat aina korostaneet kotivaran merkitystä. Ja ei lainkaan turhaan. Kotivara aiheuttaa suoraa säästöä. Varsinkin kun niitä kotivaratarvikkeita aina/usein ostaa tarjouksesta.

Kesällä minun kotivaraani kuuluu muuten keksejä monenlaisia, niitä kun on helppo ottaa evääksi vaikka kasvimaalle.

Blogi alkaa pian hiipiä hissun kissun kohti kesälomaa...

😍😎😋

 

Käy lukemassa lisää kotivarasta vaikka tästä: Marttojen sivuilta

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Puut ja pensaat kukkivat mutta katso myös maahan

Nyt kukkii puut ja pensaat. Mustikka on kukassa sekin. Toivotaan hyvää satoa kaikelle. Sitä odotellessa katse maahan: villiyrtit ovat parhai...

Suosittuja postauksia