tiistai 13. lokakuuta 2020

Kerro hyvä vinkkisi eteenpäin

 Paitsi että: KIELTÄYDY (OSTAMASTA), KARSI (KAIKKI TURHAT MENOT), KILPAILUTA (KAIKKI MENOT), KIERRÄTÄ (KAIKKI, MITÄ VOIT), ja KIITÄ (SIITÄ, MITÄ ON), on vielä yksi hyödyllinen asia. Se on: KERRO MUILLE. Niin, tämän kuulin viime viikolla: lisää niihin k-alkuisiin tämä. 

Totta. Itehän tätä muille kertomista harrastankin aika lailla, tässä blogissanikin:) - Se on muuten niin, että kun opettaa muita niin silloin oppii itse. Muiden opettaminen on vähän kuin yksi oppimisen vaihe, samoin kuin keskustelu. Asioita tulee pohdittua ja punnittua useammalta kannalta ja samalla sisäistää itse. Asioita kypsyy valmiiksi, käyttöön otettavaksi.

 

On ollut taas uutisissa köyhyydestä juttua. Hävikkiruuan vähentymisestä mm. 

Hyvä uutinen vähävaraisimmille nyt: Kela jakaa keväällä-kesällä perustoimeentulotukea saaneille korona-avustusta 75/kk, loppuvuodesta. Katso tarkemmin Kelan sivuilta.

 

                                         



Syksyn tuulet viilenevät, eikun pipo päähän ja liikkeelle, raitis ilma kohentaa aina terveyttä! Ja kun poikkeaa kauppaan, maski naamalle👍


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Sentin venyttäminen taitolajina

Kun miettii, että pitäisi alkaa säästäväisemmäksi, kuluttaa vähemmän ja saada rahat riittämään paremmin, saattaa tulla ensimmäiseksi mielee...

Suosittuja postauksia