sunnuntai 19. toukokuuta 2024

Raparperistä ja horsmasta on ruoaksi

 


Olen syönyt raparperikeittoa aamiaisella puuron kanssa nyt muutamia päiviä. Ja juonut mehuna niinikään.

Raparperi on oikeasti täyttävää, vahvaa ruokaa. Ainakin minulla pitää nälkää loitolla pitkään.

Kunhan säät hieman viilenee, teen myös raparperipiirakoita.

Parasta on omat/saadut raparperit. Muuten, monella palstaviljelijällä mm on näitä jopa yli tarpeen, eli käy kysymässä saisitko!

...

Tästä pääset lukemaan maitohorsman käytöstä ruokana, horsmaa sanotaan muuten myös Pohjolan parsaksi: Pohjolan parsaa


🌿🌿🌿


Hyvää Helluntaita!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Omavaraisuusaatoksia

 Lue tästä juttu:  Omavaraisuus kiinnostaa Miksikähän omavaraisuus on kiehtova asia? Mihin meissä se vetoaa? Luolamiesmäisyyteenkö, turvalli...

Suosittuja postauksia