lauantai 26. elokuuta 2023

Muistetaanpa käytöstavat niistä ei tarvi nuukailla

Miten mukavaa kun asuintalon naapuri tervehtii vastaantullessa. Tuntuu että tämä paikka on minunkin kotini, ei vain muiden.

Tai muuallakin, yhteisissä harrastuksissa esimerkiksi, jollain lailla tervehditään. Se on minulle tärkeätä.  ..Se on tärkeätä varmasti myös maahanmuuttajalle, joka on vasta kotiutumassa.

😃😃😃

Kaikki käytöstavat on hyvästä. Kohteliaisuus kassoille ja kanssaostajille, sujuvoittaa asiointia. Tässä juttu ostoshihnan kapulasta eli kuka sen laittaa. Lue tästä.

Jokainen voi mennä itseensä. Omia toimintatapojaan voi aina muuttaa. Muita me harvemmin muutetaankaan, vaikka haluttaisiinkin.


💛💛💛

Tämä viikonloppu on se monien tapahtumien viikonloppu josta msinitsin eilen; Eilisen postaukseni julkaisupäiväksi tuli teknisistä syistä aiempi, 13. päivä..


2 kommenttia:

  1. Tärkeä nosto👌 Meillä pieni taloyhtiö ja ihmetyttää, ettei katsetta nosteta tervehdykseen. Olisi mukava kokea yhteisöllisyyttä ja huolehtia (hyvällä tavalla😉) meidän kaikkien asumismukavuudesta. Oon vahingossa varmaankin tervehtinyt aivan tuntemattomiakin, mutta ei siitä kukaan ole vielä pahastunut 🙏

    VastaaPoista

Blogitekstisuositus

Varautumisesta luento

Varautuminen webinaaari  2.5. Teamsissä, kaikille avoin, ilmainen. Marttojen luennot ovat aina katsomisen arvoisia. Varautumisesta voi aina ...

Suosittuja postauksia