perjantai 1. marraskuuta 2019

Kauppaostoksia


Lidlistä soppailin sitten (silikoni)kakkuvuoan. Oli ollutkin pitkään harkinnassa tällainen. Eikä maksanut paljoa: 4,99.

Samalla ostin viikonlopun vihannekset; perunaa ja porkkanaa, banaaneja, kurpitsaa, kaaleja, purjoa, inkivääriä, Kyllä näillä pärjää muutaman päivän, kun on esim. munia ja tonnikalaa, leipää, juustoa, kahvia sekä kauraryynejä kotona. Teen keiton x 2, salaatin x 2, ja porkkanaraastemunakkaan. Wokkaan kurpitsaa oman maan sipulin kanssa, ja soseutan banskuista 2 jäätelöksi, yksi tulee evääksi sellaisenaan.

Ja namskis, vuokaan tulee sitten piiras, omin raparperin. Pakastimesta kun kannattaa syödä pois säilömiään, ihan reilusti, ei niitä iankaikkisesti kannata siellä hautoa :)

Itselaitettu ruoka on parempaa. Sitä paitsi vaivannäkö palkitsee itsensä: Käsillä tekeminen on rentouttavaa ja se on vastapainoa tietokonenaputtelulle. On se halpaakin. Nämä ostokset, joissa oli mukana vielä yksi (muumi)onnittelukortti ja pulla, tekivät yhteensä 13 euroa.
Olen iloinen hyvästä Lidl-naapurikaupasta ja sen ystävällisestä henkilökunnasta!

000 000

Nyt muistinkin.. hautakynttilät. Ostan jostakin ehkä vain yhden kynttilän ja sytytän sen kaikille heille tuonilmaisiin lähteneille, heille, joita koko ajan muutenkin muistelen.
- He ymmärtävät, että sentinvenyttäjä on asialla:)

(Ja älä sinä ymmärrä väärin, kynttilöitä on toki hyvä ostaa juuri niin paljon kuin sopivaksi katsoo!)

Tällainen on suunnitelma ja kukaties sään salliessa käyn nappaamassa palstalta palsternakkaa, ja istuttamassa muutamia valkosipuleita maahan. Jo tai vihdoin - kumpikin.

Hyvää kurpitsaviikonloppua ja ollaan kiitollisia elämän lahjasta!


RUOAN HINTA AIHEENA MYÖS MYÖHEMMIN MARRASKUUSSA!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Miten vaikuttaa omaan mieleensä

  Kun tulee satutetuksi. Sitä kiertää ja on kipeää. 😖😈 Ensiapua tarvitaan: Hengittele. Koita päästä pois mykkyräisestä asennosta, jos huom...

Suosittuja postauksia