tiistai 18. kesäkuuta 2019

Tukea kriisissä


Ollaan särkyviä ihmisiä. Kriisejä tulee. Niistä voi myös selviytyä. Kirjat voivat auttaa selviytymisessä ja lukevan ihmisen on hyvä niitä hyödyntää.


Soili Poijula: Miten selviytyä työpaikan menetyksestä. 

Luin aikanaan oheista kirjaa. Kyseessä on kriisiterapeutti Soili Poijulan kirja, joka on hyvn käytännönläheinen ja hoitava.

Tämä on yksi harvoista kirjoista, joka omassa tilanteessani aivan konkreettisesti johdatti ja tuki epätoivosta toivoon, ollen siis suorastaan kanssakulkija.

Kirjassa on myös  harjoituksia ja mm. stressitesti ja niitä tekemällä saattaa seurata edistymistään.Suosittelen tätä kirjaa kaikille, kaikenlaisissa kriiseissä oleville.Toinen hyvä kriisikirja on tämä Eija Palosaaren: Lupa särkyä. Tässä kirjasa käydään mitä kriisissä tapahtuu, ja annetaan niin ikään näkökulmia toipumiseen: mikä merkitys on asiasta puhumisella, kehollisuudella ja anteeksiantamisella. Se esittelee myös palveluita, joita kriisitilanteen kohdanneella Suomessa on.
Verkossa


Tukinet on verkkopalvelu, jossa voi anonyymisti keskustella myös elämän kriiseissä! Kannattaa käydä tutustumassa.

Luonnossa


Metsä hoitaa, aina. Metsämieliharjoituksia


Katso myös aiemmat kirjoitukseni ja niiden linkit tässä blogissa:

Huolikierteestä pois
                                                                                                     
Apua talousvaikeuksien keskelläEi kommentteja:

Lähetä kommentti

Blogitekstisuositus

Mikä nuukuus on hyvästä

 Yle:  Laihialaiset ovat tunnetusti nuukia .. Mutta eikähän nuukuus tyhmää olekaan. Jos se on sitä että käyttää rahaa mihin tarvitsee, ei mu...

Suosittuja postauksia